Мокіївська школа отримала шкільний автобус

Автор 18 грудня 2014, 13:59
Вчора перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин вручив ключі від нового шкільного автобуса директору Мокіївської ЗОШ I-III ступенів Шепетівського району Оксані Колбі.
Разом із Олександром Симчишиним сільську школу також відвідали голова райдержадміністрації Микола Дорощук та начальник управління освіти, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова.

У своєму виступі Олександр Сергійович зазначив: «Діти повинні із задоволенням ходити до школи. У них, як і вчителів, має бути можливість комфортно та безпечно доїхати на уроки та повернутися додому – це те завдання, яке стоїть перед нами - місцевою владою.»

Обласна влада опікується проблемами освіти, зокрема, сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами для отримання якісної освіти. Школи неодмінно повинні мати свій автобус. Не тільки, щоб довозити на навчання дітей і на роботу вчителів, а й для екскурсій, подорожей, інших потреб учнівського та педагогічного колективів.

Від імені тих, хто буде безпосередньо користуватися послугами новенького автобуса, владі подякували голова батьківського комітету Олена Кравчук та учні школи.
Загалом у Мокіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів навчається 118 школярів. Із них, 60 учнів щоденно довозяться на навчання із сіл Білопіль та Пиляї. 
Влітку, автобус зі школи був переданий для потреб вояків, які перебувають у зоні АТО.
0
репостів
0
репостів