Твоє місто, а ти в ньому – господар

Автор shepetivka-rada.gov.ua 12 вересня 2014, 18:53
Зробити своє місто охайним, зеленим, квітучим, наповнити його життя цікавим змістом – під силу кожному мешканцю… Найменше, що ми можемо – дотримуватися порядку у подвір’ях, під’їздах, на вулицях; шанувати, не псувати вже зроблене! І другий крок – прикрашати його двори, вулиці квітами і деревами, примножувати його багатства, творити заради себе і усієї громади, допомагати ближньому, який цього потребує… Це одна із можливостей виявити свою любов до власної держави і міста, в якому живемо (на відміну від лжепатріотизму, який часто спостерігаємо у вигляді незграбно написаних гасел, якими зіпсовано не одну будівлю в місті).
« Я хочу, щоб діти нашого міста росли патріотами, чесними, добре вихованими, вели здоровий спосіб життя і знали традиції свого народу!» - такою мотивацією в заходах, які організовує на волонтерських засадах в мікрорайоні за місцем проживання, керується колишня вихователька дошкільного закладу Шевчук Олена Пантелеївна – мешканка вулиці Старокостянтинівське шосе. За підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету, батьків і дітей будинків №№ 2, 4, 6 цієї вулиці минулих вихідних вона провела чергове свято із циклу « Ти знаєш, що ти – людина…»( йому передували заходи до свята І.Купала, Дня захисту дітей тощо). В програмі свята : клоун, вікторини , загадки, ігри, карнавал, конкурс команд « Ми за мир», гра « Сплети вінок» тощо. Завершилось свято фруктовим столом та врученням спортивного інвентарю командам – активним учасникам , який надав їм відділ у справах сім’ї, молоді та спорту.

Відділ запрошує усіх бажаючих на волонтерських засадах долучитися до організації дозвілля дітей та молоді, облаштування майданчиків, скверів, дворів. Активісти можуть розраховувати на заохочення.
0
репостів
0
репостів