Четвер, 22 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбулася презентація виставки та колекції одягу Ганни Ткач
Розділ Культура

Сьогодні в літературно-меморіальному музеї Миколи Островського було презентовано творчість дизайнера та художниці Ганни Ткач. Під час презентації також відбувся показ етнічного одягу з колекції "Гуцульська рапсодія", яку представили учениці Шепетівської дитячої художньої школи.

Серед ночі 9 лютого цього року  у Шепетівці посварилося подружжя. Дружина дорікнула чоловікові, що той не достатньо забезпечує її та їхніх дітей. Таке зауваження обурило 25-річного шепетівчанина – і він почав лупцювати жінку. Та так, що та отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Така версія досудового розслідування.

20 лютого відбулося чергове засідання комісії облдержадміністрації з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році. Головував на засіданні заступник голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

Визначився володар зимового кубку міста Шепетівки з футзалу
Розділ Спорт

З 12 по 21 лютого проходив Відкритий зимовий кубок міста Шепетівки з футзалу серед чоловічих команд. У турнірі взяли участь дев’ять команд: «Локомотив», «ПЧ-18», «ВП КТУ» (всі три команди залізничників), «Вимпел» (ШВК №98), «Шепетівське відділення поліції», «Шанхай», «Лісівник», «Ірбіс» та команда гостей з міста Славути «Фортуна».

0
репостів
0
репостів