Понеділок, 19 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські лісничі провели облік мисливської фауни
Розділ Бізнес

Після завершення мисливського сезону проведено облік  диких парнокопитних та хутрових тварин в угіддях ДП «Шепетівський лісгосп». Ним було охоплено 26,5 тис. га мисливських угідь, закріплених за лісгоспом. Облік проводився в сніжний період працівниками лісової охорони та єгерської служби підприємства.

15 лютого відбулась чергова XXXV сесія Шепетівської міської ради, яка пройшла під головуванням міського голови Михайла Полодюка. Депутати розглянули понад 40 питань порядку денного.

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок жителю одного з сіл Славутчини, визнавши його винним за ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків); за ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків); за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі із застосуванням зброї); за ч. 1 ст. 345 КК України (погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу  у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків); за ч. 1 ст. 129 КК України (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози). За ці злочини та ще за невідбуте попереднє покарання, яке частково склали з нинішнім, перевівши покарання у виді арешту в покарання у виді позбавлення волі, обвинуваченому присудили 5 років за гратами. 

Зауваження 25-річному онуку щодо гучної музики обернулося для жінки раною і синцем на руці та ушкодженим сухожиллям. Як встановив суд, ввечері 27 листопада минулого року бабуся зайшла до кімнати свого онука, котрий тимчасово жив з нею у Шепетівці, і сказала, що їй заважає відпочивати голосна музика.

0
репостів
0
репостів