Середа, 17 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Перед Шепетівським міськрайонним судом постане заступниця начальника відділу Державного земельного кадастру Управління Держгеокадастру в Шепетівському районі. Згідно з протоколом оперуповноваженого управління захисту економіки, посадовець  вчинила адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, передбачене частиною 1 статті 172-6 КУпАП, «Порушення вимог фінансового контролю».

13 січня 2018 р. у сервісний центр МВС, що у місті Шепетівка, звернулась жителька Житомирської області, з приводу реєстрації транспортного засобу марки LEXUS RX270, 2011 року випуску. Під час експертного огляду престижного автомобіля, головним судовим експертом Хмельницького НДЕКЦ були виявлені ознаки підробки номера кузова. Про це повідомили у Регіональному сервісному центрі МВС в Хмельницькій області.

На Шепетівщині щедрувальники водили козу
Розділ Культура

Вже традиційно аматори Михайлюцького СБК на Різдвяні свята вирушають по селу з новорічними віншуваннями. От і цього разу вони підготували цікаву програму з водінням Кози. За уявленнями наших предків, «де Коза ходить, там жито родить, а де не буває, там все вилягає». А тому Коза завжди була бажаними гостем у дворі.

Про це для журналістів видання "Є" розповів головний лікар Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр Терещук.

0
репостів
0
репостів