Середа, 21 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Піклування про організацію дозвілля та відпочинку, саморозвиток підопічних міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) покладено на відділення денного перебування. Саме цим відділенням проводяться найрізноманітніші заходи. 15 червня працівники відділення організували  для інвалідів і людей похилого віку поїздку – екскурсію в м. Острог. Супроводжували поїздку медична сестра – Олеся Чешук, інструктор з трудової адаптації – Вікторія Шкабара , психолог –  Юлія Мазурець.

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в результаті проведених слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факт зайняття гральним бізнесом у місті Шепетівці. Досудовим розслідуванням кримінального провадження за вказаним фактом встановлено, що злочинну діяльність організували три місцевих мешканці.

20 червня 2017 року у сесійній залі міської ради відбулось громадське обговорення питання підвищення вартості проїзду у міському автотранспорті в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі.

Олена Миклащук-Іськова
Розділ Культура

15 червні в приміщенні Київської міської держадміністрації відбулась церемонія нагородження переможців Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова — 2017», який уже 17 років запалює імена нових зірок, що яскраво сяють на вітчизняному літературному небосхилі.

0
репостів
0
репостів