П'ятниця, 16 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

З 12 по 15 червня 2017 року, 5 членів дитячого екологічного парламенту Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді були відряджені до Всеукраїнського профільного табору «Юннат», що знаходиться в Національному ЕНЦУМ м.Київ, для участі у Всеукраїнському зборі лідерів дитячих екологічних парламентів (ДЕП).

Сьогодні, 16 червня,  напередодні Дня медичного працівника, у міському будинку культури відбувся святковий концерт та урочисте відзначення медпрацівників за участю міського голови Михайла Полодюка, заступника міського голови Наталії Стасюк та секретаря міської ради Миколи Кикотя. Також, в урочистостях взяв участь голова районної державної адміністрації Роман Підопригора, голова Шепетівської районної ради Петро Дзяворук та помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій.

15 червня о 13:15 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у м. Ізяслав Хмельницької області за участю молоковоза та сміттєвоза.

0
репостів
0
репостів