Четвер, 06 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка
У дитячій музичній школі пройшли звітні концерти
Розділ Культура
У ясні березневі дні легкими кроками ступила на нашу землю весна і принесла українцям радість весняного оновлення, надію і віру в майбутнє. Недарма, саме в цей час пройшли звітні концерти учнів та викладачів Шепетівської дитячої музичної школи.

У селі Дубіївка Шепетівського району 5 квітня мама знайшла мертвою 17-річну доньку. Дівчина повісилася вночі, бо ще ввечері пила чай, а бабуся попередила, щоб вимкнула світло. Про це повідомляє газета "День за Днем".

У червні 2015 року рішенням міської ради було вирішено продати фізичній особі – орендарю земельної ділянки 2,1 га землі, яка була надана в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Шепетівська місцева прокуратура, опрацювала рішення на предмет законності відчуження на території міста земель несільськогосподарського призначення і вважає що земля продана за заниженою ціною.

У Шепетівці відкрили музей писанки
Розділ Культура
5 квітня 2017 року офіційно розпочав свою роботу музей писанки, який створено на базі Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з метою вивчення та популяризації писанкарства як одного з видів народного мистецтва, формування всебічно освіченої особистості, виховання патріотів українського народу.
0
репостів
0
репостів