Вівторок, 04 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під час якого присутні розглянули два питання: про припинення опалювального сезону 2016-2017 років, а також про організацію у Шепетівці чергових призовів на строкову службу у 2017 році.

У 56-річної підприємниці з магазину квітів винесли майже все. Крадіжка сталася на вулиці Островського, у новобудові.

31 березня у приміщенні управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації відбулося засідання Регіональної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. На засіданні розглянуто питання створення та функціонування ОСББ за 2016 рік.

31 березня – 1 квітня 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі культури і мистецтв відбувся обласний конкурс виконавців на народних інструментах серед учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів “Подільський дивоцвіт”. Конкурс організовано для виявлення та підтримки юних талановитих виконавців на народних інструментах, підвищення їх технічної та художньої майстерності, популяризації творів українських композиторів та виконавства на народних інструментах.
0
репостів
0
репостів