Четвер, 23 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
22 лютого в період з 07:45 до 16:00 години в м. Шепетівка по проспекту Миру невстановлена особа, шляхом пошкодження серцевини замка вхідних дверей, проникла в квартиру 37-річного місцевого жителя, звідки викрала 750 доларів США та шкіряну чоловічу куртку.
Водоканал запустив підвищуючу водопровідну насосну станцію
Розділ Бізнес
Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства на протязі 2017 року планує виконання ряду заходів з покращення послуг водопостачання та водовідведення міста. Одним з етапів даного плану було будівництво ПВНС для належного забезпечення водою  будинків Старокостянтинівського шосе та прилеглих вулиць. 
Сьогодні, на чергове засідання було скликано виконавчий комітет Шепетівської міської ради. На зібранні розглянули 10 питань порядку денного.
Водій з Шепетівського району виграв мільйон у лотерею
Розділ Події
Водій Ігор Мокін і його дружина Руслана із містечка Гриців виграли мільйон у лотерею. Подружжя завітало до Києва, щоб забрати виграш. Гроші планують витратити на дітей, онуків, а також хочуть поїхати на море.
Провели пам'ятну годину присвячену Володимиру Шевчуку
Розділ Події
22 лютого герою АТО шепетівчанину Володимиру Шевчуку виповнилося б 50 років. З цієї нагоди у краєзнавчому відділі музею М.Островського відбулася година пам’яті «В моєму серці Україна». На заході були присутні мама Ольга Яківна, дружина Оксана, донечка Даринка, близькі та рідні, учні та вчителі ЗОШ №4, представники громадських організацій та ін.
0
репостів
0
репостів