Понеділок, 09 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
У вчиненні вбивства підозрюються троє мешканців Шепетівського району, один із яких — неповнолітній. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
09 листопада 2015, 17:27

Газовий ендшпіль

«Шепетівка на зиму залишиться без тепла»; «Опалювальний сезон у Шепетівці на межі зриву» — подібні інформаційні привиди гуляють   містом вже не перший рік, але з наближенням кожного наступного опалювального сезону шепетівчани все болісніше сприймають подібну інформацію. Річ у тому, що міська рада вже другий рік веде боротьбу з ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», яке обслуговує теплові мережі. Інвестор не дуже справно розраховувався за спожитий газ із НАК «Нафтогаз України». Цього року державний монополіст пригрозив перекрити подачу газу.
8 листопада близько 12.20 години в м. Шепетівка по вулиці Пяскорського невстановлена особа, шляхом вільного доступу, незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ 2106», який належить 50-річному місцевому жителю.
8 листопада о 18:43 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Шепетівка, на вул. Пліщинській. До Служби порятунку «101» повідомили власники домогосподарства.
0
репостів
0
репостів