Понеділок, 20 жовтня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Лише вчора ми написали про публікацію прес-службою Славутської організації ВО «Свобода» дослідженнь неіснуючої соціологічної групи, як технологію фейкових соцопитувань підхопив інший кандидат по 190-му мажоритарному округу.
21 жовтня в період з 09.00 до 11.00 години в місті Шепетівка по провулку Тупіковому невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до будинку 57-річної місцевої жительки, звідки викрала два золоті ланцюжки, золотий хрестик та 450 гривень.
Відбулись обласні змагання за звання «Краща ланка ГДЗС»
Розділ Спорт
21 жовтня на базі 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області відбулись обласні змагання за звання «Краща ланка ГДЗС» серед оперативно-рятувальних підрозділів області. Цей захід проводиться щорічно і вже став доброю традицією. Метою проведення змагань, насамперед, є підвищення рівня готовності до дій за призначенням та покращення професійної майстерності особового складу караулів, перевірка фактичного рівня теоретичних знань та практичних навичок газодимозахисників області, адже саме на них покладена найважливіше завдання – рятування людей та евакуація майна на пожежі, розвідка та гасіння пожеж, забезпечення безпечних умов роботи для інших підрозділів, які прибувають на допомогу.
Прес-служба Славутської організації ВО «Свобода» оприлюднила результати опитування виборців у одномандатному виборчому окрузі № 190 з центром у Шепетівці. У публікації рейтинг симпатій виборців подається з посиланням на соціологічну групу «СОЦІС-Альянс».
18 жовтня в період з 00.00 до 05.00 години в м. Шепетівці по вулиці Судилківській, невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «ОPEL-COMBO», який належить 33-річному місцевому жителю.
18 жовтня близько 20.10 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні 27-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Мазда Кседос», скоїла наїзд на пішохода, 28-річну жительку с. Буртин Полонського району, яка внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в відділення інтенсивної терапії Шепетівської центральної районної лікарні.
0
репостів
0
репостів