Матері дошкільнят повстали проти дитячого педіатра

Автор 30 серпня 2013, 14:34

У Шепетівці мами ледь не штурмом брали кабінет завідувачки дитячої поліклініки. Кажуть, що жінка не підписує довідки медогляду для дошкільнят. Причина - відмова батьків від щеплення їхніх дітей, а без медичної довідки в садочок не беруть, — йдеться в сюжеті ТСН.

Маленька Шепетівка просто вибухнула проти завідувачки дитячої поліклініки. Батьки кажуть, що без щеплень їхніх дітей не приймають у дитсадок саме через завідувачку. Батьки переконують, що комісії вони пройшли, але завідувачка просто не підписує довідок, не дає згоду на те, щоб дитина відвідувала садочок.

У четвер ініціативна група сходила до завідувачки. По дорозі зустріли ще одну родину, якій щойно теж відмовили у довідці, хоча щеплення дитині протипоказані самими ж лікарями.

Вникнути у ситуацію ТСН "допоміг" завідувач дорослої поліклініки. Розлючений лікар з кулаками кидався на оператора, розштовхуючи при цьому дітей. Батьки кажуть,що у цій поліклініці так поводяться з усіма.

Завідувачка каже, що не підписує довідки лише за рішенням лікарської консультативної комісії, яка й визначає, чи є у дитини протипоказання до щеплень.

ТСН викликала у шепетівську поліклініку обласних чиновників, які погодилися із батьками, що відсутність щеплень не є підставою для невидачі медичних довідок. Обурені люди пішли до міської прокуратури. Там написали заяви на лікарів, мовляв, що ті перевищують свої повноваження.

Останнє редагування 27 липня 2019, 02:03

Відео

0
репостів
0
репостів