Медики Шепетівської ЦРЛ вимірювали тиск усім бажаючим

Автор 02 листопада 2018, 02:34

В рамках Всеукраїнської акції «Виміряй свій тиск – скажи інсульту «Ні!!!» 1 листопада 2018 року усі бажаючі мали змогу безкоштовно перевірити рівень свого артеріального тиску у Шепетівській центральній районній лікарні.

Організована така акція була для того, щоб привернути увагу населення до проблеми гіпертонії,  як головного фактору виникнення інсульту, адже серцево-судинні захворювання стали однією з головних проблем сучасного людства.

Тимчасові пункти вимірювання артеріального тиску були розміщені у поліклініці та у відділенні невідкладної медичної допомоги ЦРЛ.

Люди досить активно долучалися до акції. Більшість із них – це люди старшого віку, тому що вони, нажаль,  більше переймаються своїм здоров’ям, ніж молодь, а захворювання серцево-судинної системи щороку «молодшають».

Приємно, що деякі люди підходять, розпитують, просять рекомендації, що робити, щоб знизити рівень артеріального тиску. Загалом, всі люди, які підходили, залишились задоволеними.

Коментують медики,  та додають, що потрібно постійно тримати руку на пульсі  у прямому значенні цього слова – придбати прилад для вимірювання артеріального тиску і користуватися ним якомога частіше!

Шепетівська ЦРЛ

Останнє редагування 02 листопада 2018, 02:46
0
репостів
0
репостів