Районні чиновники перевіряли готовність шепетівської лікарні до опалювального сезону

Автор 06 вересня 2018, 16:55

5 вересня 2018 року робочою групою з питань підготовки Шепетівської ЦРЛ до опалювального сезону 2018/2019 року у складі першого заступника голови районної адміністрації Сергія Пономарьова, начальника відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та будівництва адміністрації Руслана Дорощука, головного лікаря Шепетівської ЦРЛ Валентини Савчук, юрисконсульта Шепетівської ЦРЛ Ігоря Пивовара, інженера з експлуатації споруд та устаткування водопровідно-каналізаційного господарства, представника ПП «ПК Форвард» проведено обстеження окремих відділень та приміщення поліклініки Шепетівської ЦРЛ.

Цьогоріч на суму 54.4 тис.грн. здійснено ремонт системи опалення у хірургічному, неврологічному та пологовому відділеннях. Проведено заміну труб у головному корпусі, неврологічному та терапевтичному відділеннях. Дані заходи були спрямовані на забезпечення вимог до повітряно-теплових режимів в лікувальних закладах.

В ході обстеження було прийнято рішення про часткову заміну труб системи опалення найбільш проблемного акушерсько-гінекологічного відділення для недопущення виникнення перепадів температурного режиму, що мали місце минулого опалювального сезону 2017/2018 року.


Реклама: Купуйте лише якісний гіпюр і мереживо в інтернет-магазині Гранд Текстиль. Речі, прикрашені гіпюром або мереживом, неминуче притягують погляд. Візерункове полотно виглядає вишукано і елегантно. Наші ціни приємно вас здивують.

Мереживне полотно - ажурна мереживна тканина, виготовлена ​​з різноманітних пряжі і ниток (натуральних, штучних або синтетичних). Останнім часом така тканина набрала популярності і користується підвищеним попитом.

Мереживні тканини ручної роботи виготовляються в'язанням, плетінням або вишиванням.

У машинної мереживної тканини більш складний малюнок і вона може бути менш товстою - її отримують за допомогою в'язання, ткацтва, плетіння або машинного вишивання. Такі полотна з мережива іноді називають гіпюром.

Гіпюр (франц. Guipure) - ажурний матеріал, що складається з рельєфних мереживних елементів, які з'єднані сітчастими зв'язками. Є зчіпним видом мережива, але на відміну від нього більш щільний і жорсткий. Також на відміну від мережива, може мати в складі синтетичні нитки. Гіпюр тканину з'явився в Італії в кінці XVI століття. У Мілані і Фландрії використовувалася техніка point de rose, коли сплетені дрібні квіти, листочки і пагони рослин з'єднувалися дрібними зубчиками piko, утворюючи тонкий рельєфний гіпюр.

Види гіпюру: гладкофарбований, набивний, по сітці, плетений, трикотажний, лейс, біфлекс, тонкоузорний, металік, з люрексом, сітка, сітка-стрейч і ін.

Останнє редагування 06 вересня 2018, 17:06
0
репостів
0
репостів