Шепетівська центральна районна лікарня відзначила 70-річчя

Автор 17 листопада 2017, 13:17

16 листопада відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення ювілею Шепетівської центральної районної лікарні – 70 років з Дня заснування. Перші документальні згадки про лікарню в Шепетівці сягають 1902 року. Тоді в кам'яній будівлі лікарні працював один лікар та два фельдшери, а з 1947 року медична установа отримала офіційний статус Шепетівіської центральної районної лікарні.

З найщирішими привітаннями до медиків звернувся міський голова Михайло Полодюк. Зазначив, що допомога яка надається міською та районною владою лікарні, а також меценатами, сприятиме швидкому розвитку центральної районної лікарні у потужний медичний центр.

Від імені депутатського корпусу і виконавчого комітету Михайло Іванович відзначив ряд працівників ЦРЛ та вручив їм цінні подарунки і почесні  грамоти Шепетівської міської ради.

Насамкінець, міський голова вручив головному лікарю Шепетівської центральної районної лікарні Валентині Савчук сертифікат на 400 тисяч гривень для придбання гематологічного аналізатора, біохімічного аналізатора та апарату для абляції вен.

Окрім колективу лікарні та представників влади, захід зібрав багато друзів лікарні.

Головний лікар та увесь колектив приймали вітання та подарунки від представників влади міста і району, Департаменту охорони здоров'я Хмельницької облдержадміністрації, депутатського корпусу Хмельницької облради, управління освіти міста та меценатів.

Ветерани медичної сфери вітали присутніх зі святом у відеозверненні, а  також, поділились своїми спогадами про роботу в ЦРЛ.

Привітали Валентину Миколаївну  та колектив лікарні її колеги головні лікарі з міст Полонне, Білогір'я та Ізяслава.

Також, подарунком для усіх стала концертна програма. Для лікарів та  гостей свята звучали вокальні та інструментальні композиції.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів