Голова обласної ради проінспектував медичні заклади Шепетівщини

Автор Людмила Небесна 08 червня 2016, 21:23
7 червня цього року голова обласної ради Михайло Загородний здійснив робочу поїздку до Шепетівського району, де у супроводі директора Департаменту охорони здоровя ОДА Якова Цуглевича, обласного хірурга Анатолія Суходолі та директора Хмельницької обласної бази спеціального медичного постачання Олександра Крупи відвідав наші медичні заклади.
Головний лікар Шепетівської районної лікарні Валентина Савчук ознайомила Михайла Васильовича та Якова Миколайовича з роботою хірургічного відділення. Також керівники ознайомились з ремонтними роботами перинатального центру, який буде надавати медичну акушерсько-гінекологічну допомогу на вторинному рівні жінкам Шепетівського району та роботу котельні центральної районної лікарні. Анатолій Суходоля представив колективу лікарні нового керівника хірургічного відділення лікаря 1 категорії Рімму Олександрівну Башисту, яка пропрацювала у цьому відділенні 12 років.

Також очільник краю ознайомився з роботою Шепетівського медичного коледжу, відвідав Городищенську АЗП/СМ, Грицівську базу спеціального медичного постачання, відвідав денний стаціонар, терапевтичне, хірургічне, неврологічне та інші відділення Грицівської районної лікарні, яка розгорнута на 20 ліжок та надає медичну допомогу майже 600 хворим на рік. Також завітав у село Ленківці, де за кошти сільської ради добудовується амбулаторія загальної практики-сімейної медицини та квартира для лікаря, яку планують відкрити до кінця літа.
Останнє редагування 08 червня 2016, 21:29
0
репостів
0
репостів