ДАІ буде пригощати чаєм та пропонувати відпочинок

Автор 23 жовтня 2014, 00:00
Таку новацію на дорогах Хмельницької області вводять заради зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод. Про це на прес-конференції повідомив начальник УДАІ УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов.
Аби запобігти дорожньо-транспортним пригодам у нічний час, у Державтоінспекції області запровадили нові послуги для водіїв.

— Багато дорожньо-транспортних пригод стаються вночі, зокрема, через те, що водії засинають за кермом, — розповідає начальник обласного управління Державтоінспекції Дмитро Кийов. — Тому працівники Державтоінспекції на в'їзді у Хмельницьку область пропонуватимуть автомобілістам зупинитися та відпочити. На кожному стаціонарному посту Державтоінспекції будуть чай, гаряча та холодна вода і ліки. Якщо ж водій відчуватиме, що не в змозі їхати далі, то зможе поспати у власному транспортному засобі на майданчику стаціонарного посту.

У Хмельницькій області знаходиться чотири стаціонарні пункти ДАІ: Гриців (Шепетівський район), Бохни (Летичівський район), Довжок (Кам'янець-Подільський район) та Війтівці (Волочиський район).
Останнє редагування 26 жовтня 2014, 03:10
0
репостів
0
репостів