Розділ Культура

Творчі спалахи «Ранкової зірки-2015»

Автор Світлана Спеціальна 01 жовтня 2015, 19:25
Виявляти талановитих, вокально обдарованих, артистичних дітей і сприяти їх подальшому творчому розвитку – мета, яку поставили перед собою організатори традиційного районного фестивалю дитячої та юнацької творчості "Ранкова зірка!", який крокує нашим краєм уже 12 раз.

25 вересня в приміщенні музею М.Островського свої вокальні здібності на сцені продемонстрували найуспішніші юні виконавці нашого краю. Під оплески глядацької аудиторії 37 учасників, які приїхали з різних куточків району, піднялися на сцену. Незмінна ведуча та організатор свята Світлана Спеціальна (заступник директора РБК) привітала усіх зі святом та побажала учасникам успіхів у своїх виступах.

Розпочала свято Роксана Мартон із с.Мокіївці, студентка II курсу Київського національного університету культури і мистецтв, яка неодноразово приймала участь у фестивалі, проявляючи як найкраще свою творчість. Вона разом із учасниками свята виконала гімн фестивалю «Крок до зірок». На сцені відбувалося неперевершене дійство. Учасники один за одним виходили на сцену, через свій спів передавали гарний настрій, дарували всім свої щирі посмішки.

Заступник голови адміністрації Наталія Собчук, яка була присутня на святі, відзначила грамотами районної державної адміністрації найталановитіших учасників. Серед них: Л.Сідлецьку із с.Червоний Цвіт, К.Ідрісову с.Поляни, В.Первак с.Михайлючка, А.Михайлів с.Рилівка та А.Руденко із с.Цмівка.

Начальник відділу культури адміністрації Л.Богурська та директор РБК М.Грищенко привітали усіх із успішними виступами та вручили учасникам відповідні дипломи.

Завершився захід загальним виконанням пісні «Україна – це ми» та внесенням святкового торту. Під вигуки : «З Днем народження, Ранкова зірко!».

Фестиваль «Ранкова зірка!» - це перший крок на шляху до вершин пісенної творчості. Нехай зоряна дорога для них буде яскравою та барвистою.
0
репостів
0
репостів