Розділ Культура

Мешканці Шепетівки побачать «Обличчя Індії»

Автор Ксенія Жужа 23 січня 2015, 15:57
Індія вабить багатьох людей. Тих, хто там ще не був, — своєю віддаленістю, загадковістю та яскравістю. Тих, хто вже побував, вабить ще більше. Адже цю величезну країну з її народами, релігіями, культурами, дивами не можливо дослідити ні за одну поїздку, ні за десять. Встигаєш лише привідкрити завісу. І тільки починає здаватися, що зрозумів, чому індуси так посміхаються, чому спалюють на вогнищах своїх покійників чи роблять інші, незрозумілі європейцям речі, як раптом це розуміння вислизає...
Свою Індію, закарбовану у сотнях облич, презентує хмельницький фотограф Сергій Аніськов. Персональну фотовиставку «Обличчя Індії», з якою хмельничани познайомилися ще минулоріч, автор повезе у Шепетівку.

«Індія значно бідніша за Україну, але там живуть щасливіші люди. Хоча вони зовсім інші, але схожі на нас, - розповідає митець. - Я — вуличний і фестивальний фотограф, люблю репортажну зйомку, хоча зняти гарний портрет складніше, ніж пейзаж».

На думку Сергія Аніськова, фотограф має бути трохи психологом, щоб знайти підхід до людини, а також володіти комп'ютером, програмами та іншим багажем знань, щоб найкраще реалізувати себе.

Проект Сергія Аніськова «Обличчя Індії» буде презентований 28 січня у музеї М. Островського. Відкриття о 13.00.
ye.ua
0
репостів
0
репостів