П'ятниця, 08 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Ця кримінальна історія сталася в грудні 2016 року в п’ятнадцятому кварталі Романівського лісництва. Виконуючи на дільниці обслуговування свої службові обов’язки, старший майстер лісу Пойовський Василь Андрійович на снігу побачив свіжі сліди коней та саней. Запідозривши недобре, поїхав у глиб лісу і вже за якихось півкілометра виявив порушників, які вирубували дерева.

В місті Шепетівка вперше за несплачені аліменти забрали авто за борг у розмірі 33 657 грн. Це перший випадок, у нашому місті, коли держава відібрала у боржника автомобіль.

Під час засідання 40 сесії Шепетівської міської ради з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводу міська рада ухвалила рішення створити комунальну установу «Шепетівський міський інклюзивно-ресурсний центр Шепетівської міської ради Хмельницької області». «За» проголосувало 29 депутатів.

7 червня відбулось засідання ХL сесії міської ради VІІ скликання, яке тривало повний робочий день.  У ході засідання депутати розглянули близько 50 проектів рішень.

7 червня до рятувальників 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали на екскурсію діти з Ленковецької об’єднаної територіальної громади. 

0
репостів
0
репостів