П'ятниця, 15 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальників привітали з професійним святом
Розділ Події

Сьогодні, напередодні Дня рятувальника, посадовці міста та району відвідали колектив Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Голосування за проекти подані у рамках реалізації проекту «Громадський бюджет (бюджет участі)» та допущені для голосування буде відбуватися  з 15 по 30 вересня 2017 року . Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

У Шепетівський відділ поліції 14 вересня звернулася мешканка с. Плесна Шепетівського району, з проханням розшукати її 7-річного сина Добровольського Тимура Сергійовича, котрий пішов з дому і не повернувся. Впродовж доби пошуків правоохоронці та небайдужі місцеві жителі встановили місцезнаходження хлопчика, який переховувався в бетонних плитах перекриття, що складені поблизу колгосту в с. Плесна. Зниклу дитину знайшов місцевий мешканець  Шевчук Г.В.

У нашому місті 14 вересня на вулиці Українській виникла пожежа автомобіля «Opel Astra». «Вогнем знищено салон автомобіля, переднє та бокове скло», - повідомляють в оперативно-координаційному центрі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

0
репостів
0
репостів