П'ятниця, 14 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

14 липня о 7:12 до Служби порятунку «101» м. Шепетівки надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків у с. Плесна Шепетівського району. На місце пожежі одразу було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Молоді працівники ДСНС навчалися ліквідовувати умовну пожежу в лісгоспі
Розділ Події

13 липня на території лісопромислового комплексу ДП «Шепетівський лісгосп» у місті Шепетівка відбулися тактико-спеціальні навчання, у яких взяли участь усі молоді працівники, котрі вступили до лав пожежних-рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. До навчань були залучені і співробітники ДП «Шепетівський лісгосп», добровільної пожежної охорони лісгоспу, а також служби взаємодії.

14 липня внаслідок несприятливих погодних умов (сильний вітер, зливовий дощ, град) на території області в результаті спрацювання системи захисту були відключені від електропостачання 9 населених пунктів у Шепетівському районі  – 5, у Ізяславському районі – 4. Про це повідомила прес служба Хмельницької облаcної державної адміністрації.

0
репостів
0
репостів