Середа, 31 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанин здобув приз на міжнародному дитячому кінофестивалі
Розділ Культура

20-21 травня в Києві в кінотеатрі “Кінопанорама" відбувся II Міжнародний дитячий кінофестиваль KidsMovieFest 2017. KidsMovieFest – це конкурс кінофільмів, знятих дітьми віком від 7 до 18 років, та професійних робіт дитячих кіношкіл з різних міст України та світу.

Вже завтра шепетівчани та гості міста зможуть поплавати у нещодавно відкритому шепетівському басейні. Директор Шепетівської ДЮСШ оголосила умови та необхідні речі для відвідування закладу.

Шепетівський водоканал оголосив про заплановану зміну тарифів
Розділ Бізнес

Відповідно до «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012року № 390, Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства  інформує про  перегляд розміру діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2017 рік.

0
репостів
0
репостів