Четвер, 25 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Подія сталася у місті Шепетівка. До місцевого відділу поліції звернулася дружина потерпілого і повідомила про зникнення чоловіка. Жінка розповіла, що близько 3-ї години ночі він вийшов на роботу в Шепетівське ДЕПО, але там він так і не з’явився. Телефон його не відповідав.

Відбувся 8 тур чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

23 травня матчами між командами «Ірбіс»-«ШРЗ» та «Фортуна»-«Славутич» стартував 8 тур відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд.

У парку відкрили новий майданчик для малечі
Розділ Події

В середу, в міському парку, відбулося відкриття нового ігрового майданчика для дітей. Створений він був з ініціативи учнів Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського», які об'єдналися в команду під назвою «220 V» та приймають участь у всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну» для учнів 7-11 класів малих міст України. Метою проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набуватимуть необхідних вмінь та вже отримали можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а тепер і у місті.

Кращі лелеченята Хмельниччини
Розділ Спорт

19 травня в Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA».

24 травня близько 18:45 години на автодорозі «Шепетівка — Городище», неподалік с. Городище, 62-річний житель с. Середенці, керуючи автомобілем «ВАЗ 2114», допустив наїзд на велосипедиста, 44-річного місцевого жителя.

24  травня о 17:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі,  що виникла в с.Пліщин. На місце події невідкладно прибули рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області. На момент прибуття підрозділів палало 40 кв.м покрівлі.

0
репостів
0
репостів