Вівторок, 23 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка

В січні – березні 2017 року Національний центр «Мала Академія України» спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка проводила конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського. Згідно поданих 4500 заявок з різних областей України МАН отримала біля однієї тисячі вирощених кристалів учнями.

23 травня на базі трьох пунктів тестування м. Шепетівки (ЗОШ №1, СЗОШ №2 та НВК «ЗОШ-гімназії») проведено ЗНО з української мови і літератури, у якому взяли участь абітурієнти Шепетівщини і Полонщини. Із зареєстрованих 836 учасників на тестування з’явились 817, явка склала 98 %. Явка учасників у Хмельницькій області – 97 %.

У Шепетівці встановили меморіальні дошки присвячені Андрію Біленькому та Олександру Тимошишину
Розділ Події

Сьогодні, в Шепетівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №6, відбулась лінійка з нагоди відкриття меморіальних дошок воїнам, які загинули захищаючи цілісність України в ході проведення АТО. Дошки, Андрію Біленькому та Олександру Тимошишину, розмістили на фасаді їхньої рідної школи, де вони здобували середню освіту.

В ніч на 22 травня на Шепетівщині правоохоронці зафіксували два пограбування.

21 травня близько 23:48 години в м. Шепетівка по вул. 400-річчя Шепетівки 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Форд Транзит» під керуванням 33-річної місцевої жительки.

0
репостів
0
репостів