Понеділок, 22 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Завершився перший тур Чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд
Розділ Спорт

В обласному центрі завершився весняний етап Чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд. Щоправда, переможця поки що немає, адже проходять змагання  у два етапи. Наступний – осінній. Власне, за підсумками двох етапів і визначать кращу чоловічу команду області з баскетболу.

Шепетівчани вшанували пам'ять жертв політичних репресій
Розділ Події

В неділю, 21 травня, біля меморіальних знаків жертвам політичних репресій по вул. Героїв Небесної сотні, 22-а (колишнього приміщення окружного НКВС СРСР) та по вул. В. Котика, 172-а відбулися масові заходи — мітинг-реквієм та покладання квітів та вінків з приводу — Дня пам'яті жертв політичних репресій.

21 травня, як і щороку в третю неділю травня, по всій Україні проводяться різноманітні заходи, присвячені пам'яті жертв політичних репресій. Шепетівчани теж вшанували пам'ять загиблих біля меморіальних знаків по вул. Героїв Небесної Cотні, 22-а (колишнього приміщення окружного НКВС СРСР) та по вул. В. Котика, 172-а.

Спортсмени Хмельниччини взяли участь у всеукраїнських змаганнях із бойового самбо
Розділ Спорт

12-14 травня у смт. Підгірці (Київська область) у спортивно-розважальному комплексі «Рестоград-Імперія» пройшов Кубок України з бойового самбо серед чоловіків та Чемпіонат України з бойового самбо серед юнаків та юніорів. У змаганнях прийняли участь 265 спортсменів з 15 областей України.

Сьогодні близько 12 години під містом Красилів Хмельницької області обстріляли автобус шепетівського приватного перевізника Валентини Палько. Транспортний засіб рухався за маршрутом Хмельницький-Варшава.

Минулого тижня на Шепетівському комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства відбулася екскурсія для школярів загальноосвітньої школи села Лозичне. Екскурсія була організована завдяки співпраці адміністрації підприємства і керівництва школи.

У Шепетівці вчергове відбувся фестиваль «Європейська феєрія»
Розділ Культура

З нагоди святкування Днів Європи в Україні в обласному літературно-меморіальному музеї Миколи Островського в Шепетівці відбувся фестиваль «Європейська феєрія».

На базі навчальних закладів Хмельниччини відбувся всеукраїнський семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи обласних центрів еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, еколого-натуралістичних центрів учнівської молоді і станцій юних натуралістів. Його тема – «Формування ціннісних орієнтирів учнівської молоді у контексті впровадження в навчально-виховний процес сучасних інноваційних педагогічних технологій». Організацію і проведення усіх заходів семінару-практикуму забезпечував  Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, котрому  незабаром виповниться  65 років.

21 травня близько 18:06 години в м. Шепетівка по вулиці Валі Котика 17-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2105», допустив наїзд на пішохода, 11-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Змагалися баскетбольні команди дівчат
Розділ Спорт

З нагоди Дня Європи 18 та 19 травня пройшов турнір з баскетболу серед команд дівчат 6-8 класів. У турнірі прийняло участь шість команд: НВК№1, ЗОШ№1, ЗОШ№3, СЗОШ№2, НВК№3 та команда гостей з м.Полонне.

0
репостів
0
репостів