Середа, 17 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка

16 травня о 18:10 годині в с. Судилків по вулиці Героїв Майдану 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21015», рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на пішохода, 72-річного місцевого жителя.

Відбулось довгоочікуване відкриття відремонтованого басейну
Розділ Події

Кілька десятків років знадобилось щоб шепетівчани нарешті дочекались запуску одного із самих відомих довгобудів міста - шепетівського басейну. Багато хто і досі вважає, що це жарт і не вірить навіть фото, які я оприлюднив ще вчора. Воно і не дивно, багато керівників міста обіцяли запуск, але так і не доводили справу до кінця. Ще пару місяців тому на цій темі спекулювали певні політичні сили і запевняли, що гроші розкрадаються і запуску басейну не буде. Та на щастя, вже за кілька тижнів кожен охочий зможе поплавати в комфортному оновленому басейні.

17 травня о 16:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та на спеціально відведеному майданчику знищили протипіхотну міну ТМ-43 часів Другої світової війни, яку напередодні було виявлено в с. Красносілка  Шепетівського району.

16 травня о 10:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу скутера, яка виникла на трасі поблизу с. Лотівка Шепетівського району. Рятувальників сповістив водій транспортного засобу.

0
репостів
0
репостів