Четвер, 11 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани здобули "бронзу" на Чемпіонаті області з пожежно-прикладного спорту
Розділ Спорт

11 травня у спорткомплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення відбувся чемпіонат Хмельницької області з пожежно-рятувального спорту серед юнаків. У змаганнях взяли участь 21 команда, що представляла кожен район області. Загалом це 174 юних спортсмени від 12 до 17 років. Змагалися у трьох вікових групах: молодша, середня і старша.

Гриців долучився до відзначення Дня Перемоги разом із грузинськими гостями
Розділ Події

Святкування 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам’яті та примирення в Грицеві розпочалося з вшанування пам'яті загиблих грицівчан в роки Другої світової війни біля пам'ятника загиблим грицівчанам в центрі селища і покладанням гірлянди пам'яті та квітів від вдячних грицівчан.

11 травня о 05:04 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у господарчій будівлі у селі Городнявка, Шепетівського району. Рятувальників сповістили сусіди.

Сутичка сталася вчора, 10 травня, близько 03.30 години в селі Судилків Шепетівського району. Чоловіки разом розпивали спиртне. Під час застілля між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час штовханини 36-річний хмельничанин схопив зі столу ножа і декілька разів ударив свого 27-річного опонента в груди.

0
репостів
0
репостів