Середа, 22 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка

Дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 4 лютого, близько 10:30, на ділянці автодороги між містами Шепетівка та Славута. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, вантажівка «DAF» рухалася у напрямку Шепетівки. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen Jetta» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та потрапив під колеса вантажівки.

Мовний круїз «Наш скарб – рідна мова»
Розділ Культура
Щороку, 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова – це історія народу, його світогляду. Без своєї мови, культури немає народу. А ще, мова найважливіший засіб спілкування людей і саме із цих причин в Шепетівській центральній районній бібліотеці зібралися представники різних громад: польської, єврейської, вірменської, романської.
Антимонопольники перевіряли заяви щодо неякісного газу у шепетівчан
Розділ Бізнес
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ТОВ "Хмельницькгаз збут" та ДП «Шепетівкагаз» забезпечити постійну перевірку якісних показників газу. Про це повідомили у прес службі відомства.
Шепетівка вшанувала своїх Героїв
Розділ Події
20 лютого третій рік поспіль в Україні відзначається, як День Героїв Небесної Сотні. Вчора, 21 лютого віддати належну шану патріотизму та мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини, національних інтересів української держави шепетівчани зібралися в міському будинку культури.
0
репостів
0
репостів