Понеділок, 20 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
Завершився Чемпіонат області з футзалу
Розділ Спорт
У минулі вихідні відбулись фінальні матчі Чемпіонату області з футзалу. На цей раз все відбувалось у місті Нетішин. Було зіграно 5 матчів у яких було визначено чемпіона.
Вшанували пам'ять Ярослава Кревогубця
Розділ Події
19 лютого, відбулось вшанування Ярослава Кревогубця - учасника бойових дій в зоні АТО, який загинув захищаючи Батьківщину. Двадцятип'ятирічний шепетівчанин проходив службу у складі 90-го батальйону та загинув під Донецьком 22 лютого 2015 року в ході проведення антитерористичної операції.
Баскетбол - молодість проти досвіду
Розділ Спорт
17 лютого в спортзалі НВК№1 відбулася зустріч баскетбольних команд «Ветеран-basket» та юнаків Шепетівської ДЮСШ – досвід проти молодості та завзятості. Подібні ігри проводяться практично щороку. Гра видалася дуже цікавою. І хоча, нажаль, в нашому місті немає жодного баскетбольного майданчика, який би відповідав потрібним вимогам, але люди, які вміють грати в цю гру та люблять в неї грати точно є. Що і продемонструвала гра.
Шепетівчани відвідали місце загибелі Миколи Дзявульського
Розділ Події
Три роки тому зупинилося серце Дзявульского Миколи Степановича. Рівно о 09год 28хв 38 сек, патріот своєї країни та свого міста загинув від кулі снайпера під час Революції Гідності. Кілька десятків шепетівчан відправилась до Києва, щоб на власні очі побачити місце, де загинув наш видатний земляк.
З метою перевірки стану організації та якості харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах, 16 лютого 2017 року з робочим візитом у Шепетівському районі побував тимчасово виконуючий обов`язки заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Валерій Олійник. Про це повідомив Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА.
У Шепе­тів­ці про­йшов Від­кри­тий Чем­піо­нат обла­сті з важ­кої атле­ти­ки
Розділ Спорт
В Шепетівці успішно пройшов Відкритий Чемпіонат області з важкої атлетики. До нашого міста завітали спортсмени Хмельницької ДЮСШ, Полонської ДЮСШ, Баранівської ДЮСШ.
0
репостів
0
репостів