Середа, 15 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці поліція розшукала дітлахів, які після сварки з мамою подалися у мандри залізницею. Про це 15 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.
Юним футболістам не вдалось лише переграти славутчан
Розділ Спорт
10-11 лютого команда відділення футболу Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» приймала участь в іграх відкритої першості ДЮСШ м.Із’яслав де приймали участь вісім команд. Про це повідомляють на сторінці Шепетівської районної ДЮСШ "Колос".
Футбольні команди Шепетівщини визначали найсильнішого
Розділ Спорт
12 лютого на базі спорткомплексу Шепетівського «Колосу» пройшли півфінальні та фінайльні ігри Чемпіонату Шепетівської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України по футболу. 
13 лютого відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено вісім важливих для громади міста питань.
Провесінь далекого 1944 року принесла населеним пунктам Шепетівського краю визволення від німецько-фашистських загарбників. На жаль, з кожним роком все менше залишається живих учасників бойових дій, і тому дуже важливо дійти до кожного ветерана, який проживає поряд з нами.
Як повідомляють правоохоронці, злочин стався 14 лютого в період з 09:00 до 16:50 години у Шепетівці по вулиці Кутузова
Значної суми коштів та ювелірних прикрас не дорахувався житель Шепетівки. Згідно оперативної інформації правоохоронців, було викрадено майже 200 тис. грн.
Пройшли перші фінальні матчі Чемпіонату області з футзалу
Розділ Спорт
У минулі вихідні відбулись перші фінальні матчі Чемпіонату області з футзалу. Відбувалось дійство у місті Дунаївці. Шепетівчанам у двох іграх вдалось здобути три очки.
0
репостів
0
репостів