Понеділок, 18 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Ростислав Попський: "Раніше я малював кульковими ручками, тому що більше нічим не вмів"
Розділ Культура
Популярні українські видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Видавництво Старого Лева" виплекали нову зірку в царині дитячої книжкової ілюстрації. Художник-ілюстратор Ростислав Попський створює для маленьких читачів навдивовижу яскравий і образний художній світ на основі творів Андерсена, Діккенса, Гауфа, Корчака. Нова зірка дитячої ілюстрації живе не в столиці. Він народився у Шепетівці (Хмельницької області), там і тепер мешкає.
Шепетівській дитячій музичній школі виповнилося 60 років
Розділ Культура
15 квітня відбулося урочисте святкування 60-ти річчя Шепетівської дитячої музичної школи. Цього сонячного дня міський голова, очільники закладів культури Хмельницької області та виконавчого комітету Шепетівської міської ради, помічники народних депутатів України, керівники релігійних громад міста, депутати та бізнесмени, шепетівчани та представники засобів масової інформації зібралися із подарунками та поздоровленнями у актовій залі установи. Адміністрація школи спільно з відділом культури виконавчого комітету міської ради організували яскраве багатогодинне шоу талантів усіх вікових груп та творчих спрямувань.
Згідно з Указом Президента України щороку, в третю суботу квітня, в Україні проводиться День довкілля. Головна мета його – це нагадати громадянам про важливість особистого вкладу кожного з нас у спільну справу збереження і відновлення природи, охорони навколишнього середовища. Саме тому в цю чудову весняну пору, коли все навколо пробуджується і оновлюється, українці, в тому числі й шепетівчани, беруть участь у різноманітних акціях екологічного та природоохоронного спрямування: прибиранні парків, алей, скверів, озеленення населених пунктів тощо.
В період з 1 березня до 17 квітня в м. Шепетівка по пр. Миру невстановлена особа, шляхом віджиму дверей, проникла у квартиру 48-річного місцевого жителя, звідки викрала мікрохвильову піч, блендер та дві праски.
Люди перекрили дорогу через незаконну газову заправку
Розділ Події
Сьогодні зранку на околиці Шепетівки невідомими мітингувальниками було перекрито рук автомобільним шляхом регіонального значення "Городище — Старокостянтинів". Як виявилось, люди протестують проти незаконної реалізації скрапленого газу неподалік їх будинків.
0
репостів
0
репостів