Середа, 13 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Залюблені у поетичне слово
Розділ Культура
Щовівторка члени літературно-мистецької студії «Доля» і просто любителі поезії, відклавши всі справи, поспішають до бібліотеки ім.М.Коцюбинського на засідання студії. Цього вівторока, 12 квітня 2016 року, в гості до студійців завітали талановиті учні школи-гімназії – маємо надію, що то будуть майбутні поети. А привела їх завідувачка шкільної бібліотеки Ліля Володимирівна Сімашко.
28 березня 2016 року Грицівська селищна рада провела акцію по озелененню території Грицева в рамках місячника благоустрою територій. Про це повідомили на сторінці шепетівської районної державної адміністрації.
У с. Коськів Шепетівського району вчора, 12 квітня, загорівся житловий будинок. Як повідомляє оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, на місці пожежі виявили тіло пенсіонера.
Про це стало відомо із відкритого листа обласним обранцям від міського голови Шепетівки. Михайло Полодюк розповів про обсяг робіт, які виконала міська влада для відкриття міського басейну, а також закликав депутатів обласної ради зробити заключний крок.
12 квітня близько 15:30 години в м. Шепетівка по вулиці Толстого 41-річний місцевий житель під час виконання земляних робіт по впорядкуванні власної присадибної ділянки виявив 88-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни зі слідами корозії.
11 квітня близько 18.22 години на мобільний телефон 40-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа. Його повідомили, що він виграв автомобіль "Хюндай Акцент" і щоб його отримати треба лише перевести невеличку суму на вказаний рахунок.
В ніч 12 квітня в с. Судилків по вулиці Чапаєва невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в будинок 36-річної місцевої жительки, звідки викрала ноутбук "HP".
0
репостів
0
репостів