Вівторок, 01 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Головне управління статистки в Хмельницькій області прозвітувало про природній та міграційний рух населення у містах нашого краю. Для Шепетівки цифри виявились невтішними.
Упродовж січня населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 131,5 мільйони гривень. А це, за повідомленням Головного управління статистки в Хмельницькій області, 85,2% нарахованих за цей період сум. За перший місяць обсяги проплати за комунальні послуги впали на майже 15 відсотків.
29 лютого в період з 08.30 до 19.00 години в м. Шепетівка по вулиці Островського невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла в будинок 27-рычного місцевого жителя, звідки викрала вироби з золота.
У селі Городище проводжали зиму та зустрічали весну
Розділ Культура
27 лютого на площі біля будинку культури села Городище яскравим полотном розкинулося районне театралізоване дійство «Зиму проводжаємо, Весну красну зустрічаємо». Про деталі заходу повідомила прес служба Шепетівської районної державної адміністрації.
Шепетівчани попрощалися зі загиблим Олександром Тимошишиним
Розділ Події
Сьогодні на площі Тараса Шевченка скорботна новина зібрала шепетівчан. У останню путь містяни проводжали загиблого у зоні АТО нашого земляка Олександра Тимошишина. Воїн загинув під Артемівськом 28 лютого.
0
репостів
0
репостів