Субота, 15 жовтня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Аварії сталися десь з різницею в годину. Обидва велосипедисти, що потерпіли в аваріях у Шепетівці госпілатізовані, повідомляє прес-служба правоохоронців.
В період часу з 21.00 години 12 жовтня по 04.30 годину 13 жовтня в м. Шепетівка із гаражного масиву по вулиці Шешукова невстановлена особа шляхом зриву навісного замка проникла в гараж 58-річної місцевої жительки та незаконно заволоділа автомобілем«Форд Транзит», в якому знаходилось жіноче взуття загальною вартістю близько 20 тисяч гривень. Вартість завданої шкоди становить близько 100 тисяч гривень.
12 жовтня 2016 року в приміщенні Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості відбувся міськрайонний форум ПЛАСТу під назвою «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!». Захід відбувся задля об'єднання зусиль органів влади та неурядових організацій в рамках активізації національно-патріотичного виховання молоді та популяризації пластового руху в Шепетівці.
На базі зенітного ракетного полку відбулись спортивні змагання
Розділ Спорт
У місті Шепетівка на базі зенітного ракетного полку відбулось спортивне свято, присвячене Дню захисника України. У змаганнях приймали участь різні військові частини гарнізону.
0
репостів
0
репостів