Середа, 03 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Фольклорний ансамбль «Джерельце» завітав на гостину до літературно-мистецької студії «Доля»
Розділ Культура

Другого червня читачі бібліотеки ім. М.Коцюбинського були приємно здивовані веселим дійством в читальній залі: жваві діти у вишиваних сорочках з музикальними інструментами в руках готувалися до виступу. Це дитячий фольклорний ансамбль «Джерельце», якого запросив на гостину колектив Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля».

Шепетівських лісівників відправили в зону АТО для будівництва інженерних споруд
Розділ Події
У важкий для України час лісівники роблять усе від них залежне, аби зміцнити обороноздатність країни. Вони продовжують надавати допомогу для воїнів АТО. Зокрема, як повідомила прес-служба Шепетівського лісгоспу, недавно для будівництва інженерних фортифікаційних споруд у Донецьку область вирушила група з дванадцяти працівників державних лісогосподарських підприємств Хмельниччини. І серед них — лісоруби ДП «Шепетівське лісове господарство» Василь Пилюта та Олександр Чайка.
Сьогодні всі визнають, що без реформи місцевого самоврядування нині неможливо подолати кризові явища в Україні. Розуміють і те, що основна складова реформ - це децентралізація, яка дозволяє вирішувати усі важливі питання на місцях за активної участі жителів без зайвого втручання органів виконавчої вертикалі, тобто Києва. Дуже важливі, але про те, що в країні проводяться заходи по впровадженню Закону України "Про добровільне об’єднання територіальних громад" людям ніхто не пояснює. Мешканці нашого міста теж не мають уяви про механізм проведення об’єднання громад і яким чином це вплине на подальший розвиток Шепетівки.
32-річний шепетівчанин раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі, але на шлях виправлення не став. На території міста впродовж останнього часу він скоїв цілий ряд крадіжок — від велосипедів до грошей та ювелірних виробів. Зазвичай зловмисник користувався безпечністю потерпілих: вночі проникав у незачинені гаражі та будинки, в яких йшов ремонт та не було господарів. Постраждали від його дій і власники кількох невеликих крамниць.
0
репостів
0
репостів