Середа, 24 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Моїй душі відтяли крила
Розділ Культура
23 червня цього року в бібліотеці ім. М.Коцюбинського відбулося чергове засідання: презентація збірки патріотичних віршів Віри Кухарук «Моїй душі відтяли крила». Це десята збірка авторки. Віра Василівна є автором збірок “Промінь надії” (2011), “Таїнство воскресіння” (2012), “Осіння симфонія” (2012), “Черемхова  заметіль” (2013), віршів для дітей «Два сонечка» (2013), «Наш рід, немов кулак міцний» (2013), збірки сонетів «Годинник вистукує» (2014), «Забытая мелодия» (2015), «Спомин про Афганістан» (2015).
Будь в віках щаслива, Україно!
Розділ Культура
Зустріч трьох творчих колективів, а саме: любительського об’єднання «Гіперборея», літературно-мистецької студії «Доля» та дитячого фольклорного ансамблю «Джерельце», присвячена Дню Конституції «Будь в віках щаслива, Україно!» відбулася 17 червня 2015 року в міському Будинку культури.
23 червня близько 10.00 години по вулиці В. Ковальчука невстановлена особа, шляхом вільного доступу, через незачинені двері проникла в будинок 93-річної місцевої жительки, звідки викрала 8000 гривень.
Рішенням господарського суду міста Києва у повному обсязі задоволено позов Шепетівського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації до одного зі столичних товариств з обмеженою відповідальністю.
Пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень»
Розділ Спорт
В нашому місці вже вдруге протягом періоду трішки більше місяця проходить фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень». Перша акція відбулася на початку травня. І ось, за численними проханнями, 23 червня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх» було знову організовано велопробіг, який приурочили до Дня молоді.
0
репостів
0
репостів