Вівторок, 23 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
В період з 14.00 години 21 червня до 14.00 години 22 червня в м. Шепетівка по вулиці 3-тій Садовій невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в дачний вагончик 65-річної місцевої жительки.
22 червня близько 04.00 години в м. Шепетівка по вулиці 400 років Шепетівки невстановлена особа, застосувавши фізичне насильство до 34-річного місцевого жителя, відкрито викрала 800 гривень.
З благословення архієпископа Шепетівського та Славутського Пантелеімона, та на звернення Молодіжної ради міста Шепетівки, в Шепетівському районі (благочинні), провели збір благодійної допомоги для Української армії.
Захід проходив в місті Очаків на Миколаївщині. Цього року на V ювілейний фестиваль  завітали близько 400 дітей – вихованців творчих  колективів навчально-виховних закладів з Київської, Сумської, Хмельницької та Миколаївської областей. 
Ольга Бєляєва: «Навчити танцювати можна будь-якого собаку»
Розділ Інше
Про те, що собака друг людини, не з чуток знає Ольга Бєляєва із Шепетівки, яка влаштувала в себе вдома невеличкий собачий розплідник. Її чотирилапі вихованці не просто без заперечень виконують складні команди й беруть участь у різноманітних виставках, але й... танцюють. Жінка вже близько року займається кінологічним фристайлом. Це такий вид спорту із собакою, який найдивовижнішим чином поєднує елементи слухняності та танцювальних па. При цьому не дозволяється якимось чином заохочувати кудлатого танцюриста, загострювати на чомусь його увагу чи підгодовувати. Він усе має робити абсолютно добровільно.
0
репостів
0
репостів