Вівторок, 02 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
В перший день літа в багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей, також відомий як Міжнародний день захисту дітей. Ідея проведення цього свята народилася ще в 1925 році на Всесвітній Женевській конференції, темою якої було благополуччя дітей. Але офіційно цей день був заснований в місті Парижі за рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок в листопаді 1949 року. У 1950 році День захисту дітей був уперше відсвяткований і відтоді відзначається щорічно 1 червня. Міжнародний день захисту дітей відзначається в Україні з 1998 року.
Придбай квиток - допоможи відновленню стадіону "Локомотив"!
Розділ Спорт
20 червня за ініціативи Молодіжної Ради Шепетівки у нашому місті відбудеться великий стадіонний концерт гурту Дзідзьо. Саме цей захід об’єднав керівників міста, амбітну молодь, приватних підприємців та громаду Шепетівки у одне ціле. Адже метою заходу є відновлення головної спортивної споруди, яка за попередні часи була просто закинута та зруйнована. Кожен, хто купує квиток на концерт популярного українського гурту, не тільки потрапляє на грандіозний захід, проте й автоматично робить свій внесок у розвиток міста та підростаючих поколінь.
Спортивно-масові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей
Розділ Спорт
1 червня в міському парку відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Поряд з різноманітними заходами відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» серед дітей були проведені спортивно-розважальні конкурси-змагання: конкурс на кращого з попадання м’ячем у кільце та дартс.
0
репостів
0
репостів