Середа, 17 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка

Такий висновок можна зробити з історії, яка нещодавно трапилась у нашому місті. Про неї повідомила прес служба однієї з політичних партій. В одній з частин зберігалась військова техніка, з бюджету витрачались чималі кошти на її утримання та на зарплати тим, хто за неї відповідає. Та очевидно, що командири частини думали, що воювати не доведеться, тому щось розікрали, щось просто занедбали.

17 червня у пунктах № 113 (СЗОШ № 2) та № 130 (НВК № 1) відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології, в якому взяли участь 363 абітурієнти із 429 зареєстрованих.

12 червня в Шепетівці визначали, кому з підприємців встановлювати металопластикові вікна у школах. Вперше до складу відкритої тимчасової комісії з відбору виконавців підрядних робіт увійшли представники громадськості.

Відбулася презентація генерального плану міста
Розділ Події
Проектні рішення генерального плану міста Шепетівки нещодавно було презентовано для депутатів міської ради, керівників комунальних підприємств, членів виконкому, громадських активістів тощо.
Протягом березня-червня 2015 року Міністерством освіти і науки України та Офісом Ради Європи в Україні в рамках проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні» був проведений Всеукраїнський конкурс відеопроектів з подолання всіх форм насильства щодо дітей та просування прав людини і демократичного громадянства.
0
репостів
0
репостів