П'ятниця, 12 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Хмельницька область скоротить виробництво цукру в 2,4 рази
Розділ Бізнес
Цукрові заводи Хмельницької області в 2015 р планують виробити 120 тис. т цукру, що в 2,4 рази, або на 172 тис. тонн менше, ніж торік. Повідомляє “АПК-Інформ” із посиланням на начальника відділу рослинництва департаменту агропромислового розвитку Хмельницької ОДА Ванду Сердюк.
12 червня у пунктах №113 (СЗОШ №2) та №114 (НВК 2) відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики, в якому взяли участь 443 абітурієнти із 496 зареєстрованих.
На фасаді загальноосвітньої школи №3 відкрито меморіальну дошку Ігорю Ляшенко
Розділ Події
Сьогодні  у Шепетівській загальноосвітній школі №3 відбулося відкриття меморіальної дошки підполковнику Збройних Сил України, герою-захиснику, учаснику АТО, командиру механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади, випускнику школи Ігорю Вікторовичу Ляшенку. Загинув Ігор 19 червня 2014 року під час виконання військового обов'язку із захисту територіальної цілісності та недоторканості України.
Питання комунальної та земельної власності - це питання підвищеного суспільного значення, бо безпосередньо мають відношення до наповнення бюджету, до рівня життя громади - з одного боку. А з іншого - ця сфера має дуже велику "корупційну привабливість", якщо можна так висловитися. І дотримання принципу прозорості та доступності інформації про роботу структур та підрозділів міської ради та її виконавчих органів, які розпоряджаються майном громади - це яскравий показник якості і характеру її діяльності.
У хмельницькій галереї відкрилася персональна виставка шепетівського художника
Розділ Культура
У хмельницькій галерії «На Проскурівській» відкрилася персональна виставка шепетівського художника «За покликом душі».
0
репостів
0
репостів