Четвер, 21 серпня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Гідний старт акції до Дня державного прапору
Розділ Події
Наше місто відоме багатьом однією визначною пам'яткою, про яку шепетівчани гордо говорять "У всіх труба на паровозі, а в нас паровоз на трубі". Так ось на паровозі, який знаходиться на трубі, сьогодні було встановлено великий український прапор.

Для належної підготовки закладів освіти до нового навчального року, управлінням освіти, керівниками навчальних закладів при сприянні виконавчого комітету Шепетівської міської ради, при широкій підтримці батьківської громадськості, спонсорів проведено значну роботу для створення належних умов організації навчально-виховного процесу та підготовці закладів освіти до нового 2014-2015 навчального року. З 12 по 14 серпня комісією проведено огляд закладів з підготовки до нового навчального року.

Тарифи на воду тимчасово зменшили та завершили сесію скандалом
Розділ Події
П'ятдесят сьома позачергова сесія міської ради обіцяла бути недовготривалою та ефективною, адже розглядали лише одне питання, хоч і дуже важливе для мешканців міста, але вона розтягнулось на 3 години, а на кінець засідання вибухнув цілий скандал, але про все це по порядку.
0
репостів
0
репостів