Розділ Культура

Шепетівка святкувала День захисту дітей

Автор 03 червня 2013, 01:09

Свято, присвячене Дню захисту дітей, яке відбулось 31 травня у міському Будинку культури, цьогоріч носило назву «Зорепад дитячих талантів». У святковому дійстві взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів, адже всі вони надзвичайно талановиті. Малята демонстрували своє вміння співати, танцювати, декламувати.

По закінченню свята вихованцям дитячих садків було вручено іграшки, книжки та солодощі. Відповідальними за організацію свята були педагоги ДНЗ№7 «Дюймовочка»: завідувач К.Танчук, вихователь-методист Т.Косовська, музичний керівник О.Глуханюк, практичний психолог Л.Рибак, вихователі. Провели святковий концерт вихованець старшої групи Денис Лисенко та вихователь Наталія Вакалюк.

Подарунками, розвагами, конкурсами та змаганнями розпочався для юних шепетівчан Міжнародний день захисту дітей. Другий рік поспіль у місті проходить регіональний фестиваль танцю «Золоте коло». Юні танцюристи завітали до міста із різних куточків Хмельниччини і не тільки. 

До нашого міста завітали: Народний колектив України, ансамбль танцю «Подолянчик», зразкові ансамблі народного танцю з міст Кам’янець-Подільський, Ізяслав, Волочиськ, Старокостянтинів, Білогір’я, колективи сучасного танцю з міст Рівне, Славута, Городок, Теофіполь, Нетішин, Красилів.

Триматило свято два дні, по його завершенні кваліфіковане журі визначило кращих танцюристів та кращі колективи у різних номінаціях.

Заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей продовжилися у міському парку культури та відпочинку.

Продовження свята відбудеться 3 червня у міському парку культури та відпочинку, де юні шепетівчани матимуть можливість змагатися на кращий дитячий малюнок на асфальті, взяти участь у розважально-ігрових програмах. Проходитимуть у парку козацькі забави, працюватимуть безкоштовні атракціони, відбудеться театралізований концерт «Ура, канікули!» та кінологічне шоу.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 11 січня 2020, 21:37
0
репостів
0
репостів