Розділ Культура

Огляд-конкурс художньої самодіяльності освітніх закладів району

Автор 16 квітня 2013, 15:56

З метою активізації та розвитку самодіяльності творчості школярів, стимулювання самовираження, виховання естетичних смаків, в рамках заходів, присвячених Року дитячої творчості 15 березня 2013 року у Шепетівському міському будинку культури відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільного навчального закладу Шепетівського району.

В концертній програмі взяло участь понад 200 дітей з навчально-виховних закладів Шепетівського району. На розгляд журі було представлено 22 номери. Огляд-конкурс розпочався із виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Концертну програму огляд-конкурсу відкрив директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гончарук Г.М. В програмі були представлені номери вокального, хореографічного, інструментального, фольклорного, театрального жанру, а також художнє читання.

Високу виконавську майстерність продемонстрували:

  •  Зразковий оркестр духовних інструментів Ленковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, (керівник Лінник В.В.);
  •  Фольклорний ансамбль «Перепілочка» Городнявського навчально-виховного комплексу (керівник Сідлецька Л.);
  •  Фольклорний ансамбль «Веснянка» Полянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Рабчевська Ю.);
  •  Ірина Покотильська, учениця Полянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у художньому читанні (керівник Рабчевська Ю.).
0
репостів
0
репостів