Розділ Культура

Панорама моєї країни

Автор Никонова Н.В. 29 березня 2013, 23:34

28 березня у виставковому залі музею М.Островського відбулася презентація фотовиставки «Панорама моєї країни».

У теплій та дружній  атмосфері гості насолоджувалися кращими роботами учасників міжнародного фотоконкурсу, який щорічно проводить Національна спілка фотохудожників України. Родзинкою виставки став акцент на панорамному форматі фотографій, що передає відчуття простору, висоти й глибини об’єкта. Під час обговорення робіт зазначалося, що мистецтво панорамної зйомки полягає в тому, щоб із безлічі окремих кадрів, накладених один на одного, створити єдиний знімок, і це дозволяє ширше охопити навколишній простір, створити фото, де відображено єдиний простір на 100, 180 й до 360 гр. 

На виставці представлено 43 унікальні фотороботи, де зафіксовані панорами краєвидів України. Ці роботи побували на виставках у різних куточках нашої країни й удостоєні престижних нагород та дипломів від багатьох міжнародних провідних компаній, зокрема ISF, MACHAUS, які виготовляють найсучасніше фотообладнання, а також фото журналу «Фотографія» та щорічного фотоярмарку України. 

Представлені роботи фотохудожників відображають краєвиди нашої України від Донецьких териконів до Карпатських гір, національний колорит, традиції, ландшафти, історію, людей та пам’ятки архітектури. 

Відкриття виставки у Шепетівці стало подією не лише для музею, а й для міста. Шепетівчани, які були присутні на презентації, змогли переконатись, що фотографія – це не лише процес техніки, а високопрофесійне мистецтво.

Останнє редагування 01 квітня 2013, 13:28

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів