Розділ Культура

Найкращий читач Хмельниччини – 2013

Автор shbiblio.at.ua 19 березня 2013, 17:53

З метою стимулювання інтересу дітей до читання, виявлення кращих дитячих книг, вироблення в дітей навичок самостійної роботи з книгою, підвищення ролі дитячих бібліотек у соціальній адаптації дітей був оголошений обласний конкурс «Найкращий читач Хмельниччини – 2013».

Організаторами конкурсу виступили управляння культури, національностей та релігії обласної державної адміністрації, обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка, обласна організація Національної спілки письменників України.

До речі, якщо хочете щоб ваша дитина навчилась читати швидко та без помилок, можете її віддати на курси скорочитанння. Академія розвитку інтелекту СМАРТУМ Україна гарант розробила авторську методику спеціально для дітей від 7 до 16 років. Це дасть змогу прочитати не лише більше книжок за менший час, але і швидше опановувати інші предмети у школі та позашкільних закладах.

Конкурс проводиться у три етапи. Перший етап проводився  в бібліотеках району, що обслуговують дітей.  Другий етап конкурсу, в якому прийняли участь переможці першого етапу в місті і сільських бібліотек,  проводився 17 березня 2013 р. 

Кожен з  учасників творчо підійшов до презентації улюбленої книги. Були представлені альбоми з малюнками до прочитаних книг,   гарно оформлені читацькі щоденники, а також діти поділилися своїми враженнями від прочитаних книг та рекомендували їх одноліткам.

Журі в складі завідуючої методичним відділом Шепетівської ЦБС Мельничук Зої Вікторівни , завідувачки Судилківською сільською бібліотекою для дітей Якимчук Олени Миколаївни, провідного бібліотекаря міської бібліотеки для дітей Бобрихіної Тетяни Миколаївни. обрало переможців другого етапу, які будуть представляти Шепетівщину на третьому етапі в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка. 

Перше місце отримала юна читачка із Корчика Квятківська Наталя, друге місце дісталося Дубині Вероніці з Грицева. Місто найкраще представили наші активні читачі учениця 7 класу  НВК №1 Крисько Богдана та учениця 6 класу СЗОШ №2 Ліпчук Дар’я.

Останнє редагування 19 березня 2019, 21:58
0
репостів
0
репостів