Розділ Культура

“Танцюють всі-6” в Хмельницькому

Автор Світлана Яськова 16 лютого 2013, 03:24

В Хмельницькому академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького відбувся передкастинг одного із найпопулярніших українських танцювальних шоу телеканалу “СТБ” “Танцюють всі”.

Показати своє вміння рухатись у ритмі танцю прийшли найкращі танцівники Поділля. Кожному, хто вийшов на сцену, довелося за лічені хвилини показати себе з найкращого боку без попередньої підготовки. Відбір був суцільною імпровізацією. Спочатку учаснику потрібно було заповнити анкету. Далі - невеличка співбесіда. Потім - тренування. І нарешті... відбір. Щоправда, режисери лише записували на відеокамеру виступи хмельничан. Потім відеозапис оцінюватимуть столичні хореографи, продюсери та журі шоу. Сторонніх людей у зал не пускали, бо кастинг був закритий. Журналістка “СТБ” Олександра Перькова, яка спілкувалася з учасниками передкастингу, запевнила, що в кожному місті є свої “родзинки” і позмагатися приходять дуже різні люди. Про фаворитів пані Олександра не розповідала, мовляв, це суб’єктивна думка. Таємницею за сімома печатками є і кількість учасників хмельницького відбору. “Ми не вправі розголошувати таку інформацію, - каже журналістка. - Можу лише запевнити, що всі подільські танцюристи дуже талановиті”. Однією з перших у відборі взяла участь мати двох дітей Марія Пашковська з Шепетівки. За словами дівчини, вона ще в дитинстві самостійно займалася хореографією, продовжувала приділяти увагу танцям і після одруження. “Я дуже нервувала перед виступом, але коли вийшла на сцену, то усі хвилювання пройшли, - каже Марія. – Спочатку мене запитали, чим я захоплююся і скільки років займаюсь танцями, а потім запропонували показати, на що здатна. Я виступила, і мені сказали чекати до весни. Тоді, якщо я пройшла, мені зателефонують. Гадаю, що роки тренувань минули не даремно. Танці для мене — це навіть не хобі, це моє життя. Я дивилася всі п'ять сезонів “Танцюють всі”. Є у мене серед колишніх учасників і кумири. Це Микита Єрьомін, Марта Жир та Саша Геращенко. Але понад усе захоплююся суддею Тетяною Денисовою. Саме вона для мене приклад для наслідування”.

Нагадаємо, що передкастинги талант-шоу “Танцюють всі-6” проходитимуть у 18 містах України й триватимуть до 14 лютого. Хмельницький став п'ятим містом, у яке завітала команда “СТБ”.

0
репостів
0
репостів