Розділ Культура

Почала діяти щорічна міська виставка-конкурс з писанкарства

Автор 27 березня 2018, 19:14

З 22 березня 2018 року в Шепетівському міському ЦЕНТУМ діє щорічна міська виставка-конкурс з писанкарства. До участі у виставці активно долучились всі освітні заклади міста та підготували креативні експозиції.

Крім традиційних писанок, мальованок, дряпанок, зернівок представлені також писанки, прикрашені бісером, полімерною глиною, нитками, паєтками, виконані в техніці декупаж, квілінг та інші.

Роботи, представлені на виставці, оцінювались в таких номінаціях: «Великодня композиція», «Великодня картина», «Великодня вишивка», «Великодній сувенір», «Великодній оберіг», «Традиційна писанка», «Мальованка», «Бісерівка», «Зернівка», «Травленка».Під час оцінювання композицій враховувались оригінальність та майстерність виконання робіт, естетичність оформлення. Слід відмітити високий рівень виконання конкурсних робіт ЗОШ №1, НВК №1, НВК №3, спеціалізованої школи-інтернату.

Крім того в ЦЕНТУМ діє виставка родинної творчості «Згадаємо традиції», яка проводиться в рамках програми «Родинний дім», що реалізується спільно з міським відділом у справах сім’ї, молоді та спотру Шепетівської міської ради. На виставці представлені родинні композиції на великодню тематику. Це сприяє залученню батьків до естетичного та народознавчого виховання дітей, прищеплення їм національної культури.

За матеріалами Шепетівського ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів