Версія для друку
Розділ Культура

Привітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Автор 17 березня 2018, 19:06

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вчора у міському будинку культури відбулись урочистості. Працівники комунальних підприємств міста: ремонтно-експлуатаційного підприємства, бюро технічної інвентаризації, адміністративно-комунальної інспекції, архітектурно-планувального підприємства, управлінських компаній «Управдом» і «Житлофонд», Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства тощо отримали привітання з професійним святом

Міський голова Михайло Полодюк, звертаючись до присутніх на святі від імені міської ради та виконавчого комітету, висловив слова вдячності за відданість нелегкій роботі. Михайло Іванович зазначив, що це свято засвідчує велику повагу до праці, яку виконують працівники житлово–комунального господарства і побутового обслуговування населення, адже саме вони забезпечують затишок та комфорт в оселях містян. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у сферах комунального господарства та побутового обслуговування, а шепетівчани оцінюють якість роботи влади здебільшого за результатами діяльності працівників даної сфери.

– У день професійного свята бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, родинного щастя, миру й злагоди в сім'ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, матеріальних статків, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків – наголосив Михайло Полодюк.

На урочистостях відзначили кращих працівників житлово-комунальних служб міста Почесними грамотами міської ради.

Подарунком для всіх присутніх стали виступи кращих художніх самодіяльних колективів міста.

Для довідки:

На підтримку ініціативи працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, а також професійних спілок Указом Президента України 15 лютого 1994 року встановлено професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначається щорічно у третю неділю березня.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради